My status

 Keep running till the end of your journey ! 

Wednesday, 8 June 2016

Sem 3

Assalamualaikum.


Nampaknya dah 3 Ramadhan berlalu.


Minggu depan mula sekolah balik. Urgh. Bila cakap pasal sekolah, aku rasa macam ada benda tak settle dalam hati aku.

Mungkin gambar harimau yang cikgu suruh aku cari, tapi aku tak cari lagi. Lagipun cikgu ada mintak tolong aku buat banner untuk pertandingan sekolah aku. Satu benda yang aku tak pernah buat.


Sejujurnya, aku rasa agak 'gabra' nak masuk sem tiga ni.


Bagaimana dengan anda wahai pelajar upper six?


Sayonara.

6 comments:

  1. gambar harimau? hmmm, aku ada cadangan. jom singgah sini. bnyk gambar harimau

    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/02/harimau-sado-kim-jong-kook-tampan.html

    maaf tuan blog, hanya nak share je. hmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. cis. ciss. dan cisss !
      hahahahahhaa

      Delete
  2. Sem 3 final sem kita di form 6. Semoga semuanya dipermudahkan.

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadan,
    Relax, enjoy your form 6, honestly form 6 lahr pengalaman yg paling tidak dapat dilupakan. Good luck for kerja kursus and presentation. Insya'Allah semua tu sgat membantu bila dah masuk Universiti nti :)

    ReplyDelete

Followers