My status

 Keep running till the end of your journey ! 

Thursday, 9 June 2016

Bila Aku 'Turn On'

Assalamualaikum.


Yeah. Sekarang dah pukul 2.13 pagi dan aku menghadap laptop. Aku tak tau aku selalu rasa tak sedap hati. Rasa macam nak date dengan pakwe lama yang dah 12 tahun tak jumpa. Rasa macam nak naik pentas dapat anugerah. Serba serbi rasa tak sedap hati.


Uhuk.


Sejujurnya sekarang ni aku ada dua blog. Satu untuk aku merapu meraban ntah apa-apa aka blog ini. Yang lagi satu pulak untuk bisnes aku.


Tapi setiap kali aku on internet. Aku cuma check comment. Malas nak buat blogwalking. Malas nak menaip.


Nak tau aku buat apa?


Baca manga weh !


Aku sekarang tengah addicted dengan Dengeki Daisy. Huhuhuhu.


Dulu aku baca Kamisama Hajimemashita (kut?) dan tengah tunggu update.


Haih.


Macam manalah hidup aku nak maju. Scroll blog, tengok orang buat giveaway hati aku kata "Aku nak join weh! Nak weh! Nak giler weh!"


Dan itu cuma sejarah.


Hahahaha. Aku ni kena rajin sikit ni.


Lulz.


Sayonara.

6 comments:

  1. Manga tu dalam bahasa inggeris?

    ReplyDelete
  2. enjoylah selagi masa masih ada. heheh. sy pun tgh enjoy watch sinetron salam =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waduh waduh... kamu itu layan sinetron? Yuk sama-sama. saya itu udah lama enggak nonton sinetron

      Delete
  3. saya pulak jenis malas nak join giveaway. haha

    ReplyDelete

Followers