My status

 Keep running till the end of your journey ! 

Wednesday, 29 June 2016

Kawaiiest Blog

Assalamualaikum.


Hahahaha. Aku rasa terserlah grammar aku yang salah dekat title tu. *gelak golek-golek*


Tadikan (sewaktu entri ditulis) aku pi jenguk satu blog ni. Biasalah internet akukan suka gurau kasar dengan aku.


Suka main cak cak ciku lepuk cak!


So aku loadinglah balik page tu. Fulamak aih... Nak tau apa yang ada dekat skrin aku waktu tu? Tengok video kat bawah ni sat.



video


Hohoho.. Mungkin aku yang over excited tapi memang comel bagi aku. Aiseh.


Kuat pulak bunyi radio aku tu.


Oh... kalau korang nak tau blog siapa aku boleh bagi tau. Pfftt....


Yura Yu - http://thoseroadsnottaken.blogspot.my/













Ke aku yang baru tahu ni? *tutup muka. menyorok belakang tiang*


Sayonara.

4 comments:

  1. Replies
    1. Ahahaha! Kei, I wrote an entry about the bird lepas perasan your post ni! Thank you for this featured post. Terkezut akak. Glad you find it entertaining. XD

      Delete
    2. hahahaha... sampai terkezuttt >3<

      Delete

Followers