My status

 Keep running till the end of your journey ! 

Thursday, 2 June 2016

TMNT

Assalamualaikum.


Aku ingat lagi waktu aku kecik-kecik dulu selalu tengok kartun ni. Kau tengok tak? Eh jap. Kau tau tak kartun apa yang aku cakap ni.


Teenage Mutant Ninja Turtleslah.


Malangnya sebab walaupun aku selalu tengok tapi aku tak ingat langsung nama seekor penyu tersebut. Sebab aku tengok semua sama je bila tengah berlawan. Hahahaha.


Hmm... Watak sensei penyu-penyu merupakan antara watak yang aku suka. Bayangkanlah seekor tikus mengajar penyu-penyu berlawan!


Fuh.


Oh, lupa aku nak tanya kau. Kau suka tak tengok kartun ni? Sekarang ni tak salah aku dah ada moviekan. Haih. Boring betul. Semua nak moviekan. Bilalah Avatar : The Legend of Ang ataupun Moby Dick nak dimoviekan.


Aku tunggu ni.


Haa... nak tau tak kalau kau ni boleh jadi TMNT yang mana satu? Kalau nak tau jawablah kuiz ni.



http://kei-konves.sharethisstory.net/my-1082680-9072?utm_source=twitter&utm_medium=web&utm_campaign=share



Sayonara.

10 comments:

  1. wassalam, tumpang klik 8 share. hahaha. aku pun suka tengok tmnt ni sebab banyak aksi dan aku mudah terpengaruh dgn aksi itu sampai rasa nak tumbuk je orang. wahaha. cool~ tapi, untuk movie tmnt yang baru ni aku rasa takut tengok muka mereka. cam seram sebab muka mereka macam nak bunuh aku je. ahhaa. baik aku tengok kartun tmnt lagi aman :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha.... lawak giler komen kau xD

      Delete
  2. eh, dia cakap watak aku cam leonardo, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepadan. ada jodoh tu. kuikuikui

      Delete
  3. yeahhh citer ninja, pingu dan totally spies antara citer kartun yang saya selalu nanti-nantikan setiap hari sabtu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh pingu n totally spiessss *mata keluar bintang*

      Delete
  4. woo xsabar nk tgk yg latest tmnt mikel bey

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuhuuuu... nanti story aku keyh ! hahahaha

      Delete
  5. aku pun tengok gak. best je. bila tengok movie lain pulak .. :)
    i tag u http://eatmakeread.blogspot.my/2016/06/segmen-encik-kidal-marhaban-ya-ramadhan.html

    ReplyDelete

Followers