My status

 Keep running till the end of your journey ! 

Thursday, 17 March 2016

Pengenalan WooP

Salam.


Hrmm...


Kali ni aku menulis tentang iklan yang aku baru daftar tadi. Namanya 'WOOP'. 'WOOP' ini merujuk kepada 'Woman Of Opinion'. Wow... menarikkan. Lebih menarik buat peminat barangan percuma macam aku ni.


Tapi walaupun 'woman', lelaki juga boleh menyertai WOOP juga tau!


Maknanya, semua orang boleh menyertai WOOP ini dengan syarat individu itu mestilah berumur 16 tahun ke atas.



Jadi mesti kenapa anda menyertai WOOP ini?


Haa... Setiap kali anda menyiapkan mission, anda akan diberikan pointer. Pointer tersebut boleh digunakan untuk menebus pelbagai barang yang ditawarkan.







Nak join? Klik gambar.



Nampak tak pointer aku berapa? 95 weh... klik klik je :)







Nak join? Klik gambar.


Nampak sangat semangat aku nak klik-klik hari ni. Sampai habis surver 'daily mission' aku buat. 








Nak join? Klik gambar.


Okay. Mission ni ada dua. Macam apa yang dipaparkan pada gambar di atas, terdapat 'daily mission' dan 'big mission'. Daily mission hanya perlu klik sahaja dan boleh terus mendapat pointer. Berbeza dengan Big mission yang memerlukan anda untuk mengisi pendapat sendiri berdasarkan kenyataan yang diberikan.Dan  pointer tidak akan diperoleh secara terus.

Apa-apapun pointer untuk Big Mission lebih lumayan tau!








Nak join? Klik gambar.


Antara barangan yang boleh ditebus jika pointer sudah mencapai tahap tertentu.








Nak join? Klik gambar.

Daily Mission yang aku dah siapkan petang ini.



Boleh daftar di "WOOP". Kslau dah daftar boleh komen dekat bawah ya.


Sayonara.


8 comments:

  1. sy dah join,, baru ja tebus point haha .. sy tebus colgate dgn softlan,, dah kena hantar pi kolej kediaman sy.. jgan lupa kena letak nama penuh haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah ye ke? tunjuk ajarku sifu.
      hohoho.

      Delete
  2. nampak interesting. nak join tapi mals nak sign up lol

    ReplyDelete
  3. nak joinnnnnnnnnn thanks share :P

    ReplyDelete

Followers