My status

 Keep running till the end of your journey ! 

Tuesday, 9 February 2016

Game yang boleh Selfie.

Salam.


Aku cuma tahu satu game ni yang boleh selfie sekali. Game lain aku tak tahu. Kalau ada game yang best, boleh dicadangkan dekat aku nanti.


Habbo.


Pernah dengar tak nama game tu? Sebenarnya aku dah lama main game ni. Kali terakhir aku rancak main Habbo rasanya dalam tingkatan tiga atau empat. Lepastu aku bukak akaun dan tak main.


Baru-baru ni aku mula main balik. Best jugak bila main game Habbo ni. Dari semalam aku nak cuba selfiekan karakter aku dari semalam tapi tadi baru menjadi. Hehehehe.



Habbo karakter aku. Ala-ala boyish.





















Sekejap,


Ada ke yang blur tak faham apa yang aku cakap game Habbo dari tadi? Biar aku terangkan sikit.

Habbo ni game karakter ala-ala dekat hotel. Karakter tu dapat satu bilik yang boleh letak apa-apa perabot. Lepas tu karakter yang kau pakai tu boleh pakai macam-macam pakaian. Itupun tengoklah kalau kau daftar jadi HC club.


Sesiapa yang main Habbo bolehlah cari id aku :


Kei_Konves


Untuk mendaftar game Habbo, boleh diklik mana-mana perkataan Habbo di entri ini :)

Sayonara.

10 comments:

  1. Hai singgah sini .. :) Nak cantikkan blog anda? Boleh buat tempahan pada Beeha hanya RM25 utk full edit. :)

    ReplyDelete
  2. saya belum lagi main game habbo ni. in shaa Allah, game akan menyusul selepas tamat sem 3.

    ReplyDelete
  3. How cute! I was once a bit tomboyish hehe. Do you know Line Play? ^^

    ReplyDelete
  4. ada ek game gitu? aku kalo main game camtu trus blur...eh, apa aku kena buat lepas ni? kena tegur orang ke? ni yang nak try nih...hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. adalah... sebab tu aku promote hahaha. macam virtual game. boleh pi sana, pi sini, tegur orang. lambai. menari. hehehehe.

      Delete

Followers